Om Filler

Stylage är tredje generationens hudfiller och består av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder vätska i huden. Fillers används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar och kinder. Stylage är en icke-permanent filler av hyaluronsyra från det franska Laboratires Vivacy. Hyaluronsyran i Stylage är icke-animalisk och tillverkad i kontrollerad steril miljö.
Stylage är det modernaste fillerpreparatet på marknaden och innehåller den naturliga antioxidanten Mannitol, som fördröjer preparatets nedbrytning i huden samt ger mindre svullnad efter behandlingen. Stylage finns i fler olika koncentrationer, S, M, L, XL samt Lips och används för att fylla ut finare linjer, djupare veck samt öka volym i läppar och kinder.

Stylage finns även som Hydro och Hydro Max och används då för att vitalisera och återfukta alla typer av hud, som ansikte, dekolletage och händer.
Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage® är den enda fillern som innehåller en naturlig antioxidant (Mannitol) vilket bidrar till ett hållbart resultat som fördröjer preparatets nedbrytning i huden samt ger mindre svullnad efter behandlingen.

Mer om Stylage